ORGANISATIE STICHTING SAMEN IS NIET ALLEEN

Geschiedenis en toekomst

Ontstaansgeschiedenis Stichting Samen is niet alleen

Stichting Samen is niet alleen is in 2012 opgericht door Jurre van de Kamp. Het begon als een eenmanszaak met een kleine subsidie vanuit de gemeente. Mede door zijn ervaring als medecoördinator van de voedselbank in Amsterdam Zuid kwam Jurre veel in aanraking met mensen in armoede.

Hij merkte dat er al veel hulp was voor de doelgroep, maar dat deze vaak de tijd niet hadden, net niet aansloten of niet ‘gevonden’ werden. Zo is het maatjesproject ontstaan. Een op een hulp, hulp op maat, voor een onbepaalde tijd. Beginnen met een kleine hulpvraag, inspelen op de behoefte van de cliënt en beginnen met het werken aan vertrouwen.

Inmiddels is de stichting uitgegroeid tot een organisatie met 5 projecten, die allemaal betrekking hebben op mensen in armoede en de verschillende problemen die daarbij komen kijken. Ons motto is en blijft: werken op basis van vertrouwen en hulp op maat!

Hoofdlijnen beleidsplan

Hieronder de hoofdlijnen van het beleidsplan:

- Persoonlijke manier van werken

- Financiële huishouding

- Korte omschrijving van projecten

- Toekomstvisie

- Analyse van de sterke en zwakke punten

- Doelstellingen voor de aankomende 5 jaar

Klik hier voor het hele beleidsplan.

Klik hier voor inzicht in de statuten.

Beloningsbeleid bestuur

De bestuurders van Stichting Samen is niet alleen ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden.